2014. február 7., péntek

a (kínos) múltat végképp eltörölni..

Van a politikai blogoszférának ez a csiszolatlan gyémántja, a "Lőrinci magazin" című, féktelen habzású ballib agitprop netnapló, melynek fő profilja a teli szájjal történő zorbánozás. Sajnos a közelmúltban egy kis porszem került a gépezetbe, és hogy hogynem, az eftásak eltávolítottak egy 2013. szeptemberi bejegyzést, ami úgy tűnik -számukra- már nem kívánatos része a nagy közös proletár balliberális történelmi tudatnak. Biztos ami biztos, én azért megőrzöm az örökkévalóságnak ezt a gyöngyszemet, amely egy Pestlőrincen tartott lakossági fórumról szól, melynek olyan "emblematikus" alvilági balvilági figurák voltak a vendégei, mint Simon Gábor és Bajnai Gordon. Jó hírem van ám a baloldali olvasóknak, akik esetleg ezen veszteség miatt  aggódtak  eddig ! Hála a google emlékezetének, nem merülhet a feledésbe ez a remek cikk, amely többek között ilyen magvas kijelentéseket tartalmaz:

"A volt miniszterelnök mellett szintén a fórum vendége volt Karácsony Gergely a PM politikusa és Simon Gábor az MSZP parlamenti képviselője, akit előbbiek együttesen mutattak be, mint az összefogás helyi országgyűlési jelöltjét. Mindhárman keményen ostorozták a jelenlegi hatalmat, amely visszaélve a kétharmados többségével visszaélve fittyet hány magyar emberek érdekeire és csak a saját pozícióinak megerősítésével van elfoglalva."

vagy akár ez itt:

"Az ellenzéki összefogás emblematikus figurái egyetértettek abban, hogy akárcsak az ország, úgy a kerületünk sincs jó kézben, de immár jó esély van arra, hogy ezen a jövő tavasszal változtatni lehessen. Az utolsóként felszólaló Bajnai Gordon hangsúlyozta, hogy ez a rendszer már csak az Orbán rezsim szűk elitjének és a velük együtt élősködő fideszes oligarháknak kínál előnyöket, ezért hamarosan össze kell omlania. "

...
„Mindegy, hogyan lépünk majd be a szavazóhelyiségbe. Lehet, hogy narancssárga pólót viselünk majd Hajrá FIDESZ felirattal és még két narancs is lesz a zsebünkben, de a fülke magányában mindenki, aki normális Magyarországot akar, tudni fogja a dolgát.” – zárta beszédét Bajnai, majd végezetül jó szívvel ajánlotta a választóknak Simon Gábort, aki helyi szinten képviselheti a végre megszületett baloldali összefogást, majd a közönség kérdései következtek és kezdetét vette az izgalmas párbeszéd."


Nos elvtársak, ebben nagyon egyetértünk: Libajnai és Simon '240milla' valóban az ellenzéki összefogás emblematikus figurái. :) És igen.. "tudni fogjuk a dolgunkat", mentek szépen a sunyiba.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése