2013. május 3., péntek

Ne gyűlölködj, hagyd magad kifosztani ! (II. András nagyon tudott valamit)

friss hír: Orbán megpróbálja visszaszerezni a zsidók által lenyúlt balettintézetet

és egy gondolat ennek kapcsán:

Peresz Úr, könnyű ám úgy "felvásárolni" egész Magyarországot, Lengyelországot meg Manhattan-t, ha az "eladók" a piaci ár kevesebb mint 3 (három) százalékáért játsszák át a köz vagyonát az Ön hitsorsosainak ! Mint az alábbi esetben a VI. kerület hajdani köztörvényes bűnöző  ortodox gazdaságpolitikát követő szoci-libsi vezetése, élén az azóta pokolra került  megboldogult Verókkal..

"1997-ben ugyanis a VI. kerületi önkormányzat mindössze 220 millió forintért adta el az Andrássy úti palotát a magántulajdonban lévő Trivest Kft. által létrehozott Andrássy 25. Kft.-nek, melyet aztán nyilvánosságra nem hozott összegért az izraeli Plaza Centers és a Red Sea Hotels vásárolta meg. 
/..../
2007-ben aztán a két izraeli cég 7.5 millárd forintért eladta az Andrássy úton lévő volt Balettintézet-épületet a portugál Aquapura Hotels-nek. A portugál tulajdonos akkori lapértesülések szerint luxusszállodává alakította volna át az 1884-ben épült épületet."

A liberális gazdaságpolitika alaptézise szerint "az állam rossz tulajdonos"......
A saját keserű tapasztalataink szerint pedig hozzátehetjük: "a kormányrúd közelébe kerülő libsi paraziták által prédává tett állam rossz tulajdonos"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése