2012. március 5., hétfő

Dementia Antihungarica

Kertész Úr elhúzott hidegebb éghaljatra, épp ellenkező irányba azzal, ahová sokan kívánták.

A hisztero-szolidáris megmondóemberek -szinte ujjongva- ezt is példának hozzák a diktatúra jeges markának szorítására. Mi, genetikailag alattvaló (normális) emberek meg sztoikus vállrándítással elkönyvelhetjük: ennyivel is könnyebb lesz az életünk. Bár ha pártatlan akarok lenni, meg kell jegyezzem, ezennel nagyjából nullára csökkent azon hazai balliberálisok száma, aki Bajnait helyiértéken kezelve le merik gyilkosozni.

Ismerve, hogy a közelmúltban kik és milyen szándékkal éltek (vissza) Kanada vendégszeretetével, a Kertész eset tovább erősítheti sokunkban a kétkedést a menekülők céljait és itthoni állítólagos meghurcoltatását illetően. Azért megnézném az arcát a migrációs ügyintézőnek abban az elméleti - és valószínűleg soha meg nem történő - esetben, ha a menedékkérelmi űrlap kitöltésekor a kivándorlásuk valódi okait ezek a szegény neo-disszidensek őszintén írnák le.. ilyenek ugranak be, hogy "a szomszéd rasszista öregember több ízben arccsontjával ütlegelte az öklömet, miközben gyűlöletkeltő módon megtagadta tőlem nyugdíjának átadását", vagy "a magyar állam inkább örüljön, hogy elfogadjuk a segélyt, és ne akarja diktatorikus módon megakadályozni, hogy játékgépekre vagy pálinkára költsük" vagy ezekkel teljes összhangban "a magyarok kirekesztő módon felháborodtak azon, hogy moslékzabáló genetikai alattvalóknak neveztem őket, ezért antiszemiták".

Teljes az összhang. Nekem ugyan kicsit pendereckis, de biztos az én fülemmel van a baj.

Tehát mégegyszer, a tisztánlátás kedvéért: ha genetikai alapon fikázod a többségi társadalmat, akkor européer (mondhatni EU-genikus), széles látókörű liberális vagy. Ha ellenben mindezt kikéred magadnak, akkor a magyar ugaron benácult moslékzabáló orbánista vagy. Érted vagy nem ? Ha nem, javaslom, szerezz egy magyar-liberális turistaszótárt.

Végül a kedvencem, a non plus ultra, ami felteszi az i-re a pontot: (részlet egy korábbi Heti Válasz cikkből):

"Németh ráérezhetett valamire, tán kalapálta is volna kissé a túlélezett mondatokat, hiszen mégis itt ülhetnek és arról beszélhetnek, amiről csak akarnak, de Kertész Ákos ugrott: „Hogy jogom van itt azt írni, amit akarok? Hát nem! Itt csak megengedik, hogy azt írjak, amit akarok" – mondta az ex-díszpolgár, és akkora tapsot kapott, hogy majdnem hullámozni kezdtem"

Kész. Vége. Itt már röhögni sincs kedvem, mert ez az a pont, ahol az álságos demokráciaféltés és az időskori demencia egymással versengve végül egy végső közös unisonoban csúcsosodik ki, és letarol minden érvet amit a józan ész az útjába állított. Ez a fent kiemelt mondat szinte könyörög azért, hogy a pofájába vágattassék minden belföldi és külhoni béraggódónak: rágcsálja kicsit, eméssze, és ha visszaböfögte, ássa el jó mélyre, mert ez az egy mondat nagyjából mindent elmond róluk, mintegy ars poetica-jaként a töményen hazug és liberállt mértékben álságos kampányuknak, amit ellenünk folytatnak.

Kertésznek legalább van élettani mentsége a hülyeségre, és itt nem a genetikára célzok, hanem a korára. A többiek viszont mire fogják hogy vinnyogva és vicsorogva támadnak az országuknak ? Megélhetési okokra ? Drogfüggőségre ? Gyerekkori traumára, mint némely szexuális deviancia esetén ? A szajrétól való kényszerű eltávolodás okozta frusztrációra ? Vagy talán a megboldogult ávós nagypapa meséin alapuló szimpla zsigeri gyűlöletre ?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése