2011. október 2., vasárnap

Mammonista Kiáltvány
=================


Mottó : meddig tűr még a bankárnép ?

Barátaim, bankigazgatók, korrupt EU-s bizottsági tagok, liberráltak, és egyéb paraziták !

Meddig tűrjük még, hogy a banknyúzó orbán-diktatúra miatt Rolls Royce-ainkat, Aston Martin-jainkat és Jaguárjainkat nem cserélhetjük le évente ? Meddig nézzük tétlenül, hogy a kormány lehetővé teszi a választóknak, ezeknek az eladósodott senkiknek, hogy annyit fizessenek vissza a hitelből, amennyit felvettek ?

Ha mi, bankvezérek néhány tucatnyian összefogunk jól bevált tányérnyalóinkkal a szervezett BALvilág köreiből, közös erővel megdöntethetjük ezt a fasiszta, banknyúzó, a középosztály érdekeit képviselni merő jobbos kormányt, hiszen a tömeg úgyis annak hisz, akinek jobb a píárja..

Állítsuk vissza a fletókráciát ! A mi tömegbázisunk a régi szép ávós hagyományok iránt nosztalgiázó rendfenntartók, élükön a KGB-s eftássakkal, szociNyalisták, komCsicskák, valamint az in-kalos barátaink. Fogjunk össze velük, hisz ők akár a saját anyjukat is hajlandók miértünk elgázosítani, ha 38 évesen nyugdíjba mehetnek havi 280 ezerrel !
Le a diktatúrával ! Éljen a kleptokrácia, ahol bárkinek szabadon kilövethetjük a szemét, eltörhetjük a kezét ! A tömegekkel éreztetni kell, hogy rossz nekik egy olyan világ, ahol elveszik a bankok uzsoraprofitját, ahol nem becsülik meg a pribékeket, ahol az állam a multináci cégeket nem átallja bevételükkel arányosan megadóztatni, és felülvizsgálják az elvtársaink által számunkra szarért-hugyért átjátszott ingatlanok ügyét, amiken oly sok milliárdot kaszáltunk. Kicsit ugyan paradox, nehéz lesz beadni nekik, de a tömeg hülye, mindent elhisz. Elég csak néhány hangadót jól megfizetni, elég egy kis heti hetes kakimixelés, népszavás ajvékolás, és hasonlók.. és amilyen hülyék az emberek, bármikor saját maguk ellen fordíthatjuk őket..
Villák MONETÁRJAI, közösüljetek !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése